Bootcamp in Voorthuizen


Bootcamps zijn dé manier om binnen een uur sporten alle spieren in het lichaam aan te spreken. Ook zijn bootcamps de ideale manier om zelfstandig te kunnen sporten, maar ook het sociale contact met anderen te behouden. Doordat er ook anderen aan het sporten zijn is dit een extra motivatie om tot het gaatje te gaan en alles uit de training te halen. Daarnaast ervaart u gewoon het gevoel van in de buitenlucht sporten, is het effect van uw training groter en komt u toch nog in contact met anderen! Benieuwd hoe dit verder in zijn werking gaat? Lees hieronder verder!

Sterker worden

Gebruik van de omgeving

Waarom geen gebruik maken van de omgeving als we toch al in de buitenlucht zijn? Binnen de bootcamps gebruiken we vaak de natuur om tot creatieve vormen te komen waarmee we het lichaam kunnen trainen!

Full body work-out

Gebruik van lichaamsgewicht

Waarom gebruik maken van grote gewichten als we ook gewoon ons eigen lichaamsgewicht kunnen gebruiken? Bij de bootcamps maken we hier veel gebruik van, we kunnen ons eigen lichaam toch wel tillen?

Sportschool Voorthuizen

Gebruik van materiaal

Om er toch voor te zorgen dat we de verschillende spieren in het lichaam aanspreken gebruiken we soms ook wat fitnessmaterialen, vaak af te stellen op het gewicht dat voor u gewenst is! Zo zorgen we er uiteindelijk voor dat er sprake is van een zogeheten 'full body work-out'.

Informatie en tarieven

Prijzen bootcamp en personal training Voorthuizen

Waar en wanneer?
Wekelijks is er op maandagavond een bootcamp in Voorthuizen. In de zomerperiode zoeken we het Heuveltjesbos op, in de winterperiode zijn we te vinden op de parkeerplaats bij zwembad de Heuvelrand. Momenteel hebben we één groep met zo'n 25 enthousiaste deelnemers, mocht de interesse verder toenemen dan splitsen we mogelijk op in meerdere groepen. De bootcamp duurt van 19:30-20:30 uur.

Hoe?
U bent van harte welkom om mee te doen! Een keer meedoen om te kijken of het wat voor u is, kan natuurlijk gewoon gratis! Neem wel van tevoren even contact op via de telefoon of mail.
Mochten de bootcamps iets voor u zijn dan kunt u een rittenkaart kopen voor vijf of tien keer, vervolgens kunt u natuurlijk zelf per maandag aangeven of u er wel of niet bij bent.

Kosten
De kosten voor het deelnemen aan de bootcamps zijn €5,- per keer. We hebben hierbij rittenkaarten van vijf keer (€25,-) en van tien keer (€47,50)

Vragen? Neem gerust contact op! 
Ook om uzelf aan te melden voor een proefles kunt u contact opnemen!