Achtergrond

HBO Sportkunde

Studie
Medio augustus '19 startte ik, na het afronden van mijn HBO opleiding Sportkunde, mijn eigen onderneming onder de naam 'Van de Veen Sports & Health Stimulation'. Van jongs af aan had ik al een passie voor sport en bewegen, met als voornaamste interesse de sport voetbal. Gedurende mijn studie heb ik veel ervaring op mogen doen binnen allerlei vertakkingen van sport, gezondheid en management.

Vanuit die brede scholing ben ik mij verder gaan verdiepen in de werkzaamheden die ik echt leuk vind om te doen en die bij mij passen. Het thema motorische ontwikkeling onder kinderen trekt mij enorm, maar daarnaast zet ik me bijvoorbeeld ook in voor het thema 'inclusieve sport'. Mijn doel is dan ook om sport en bewegen voor iedereen mogelijk te maken, ongeacht leeftijd, geslacht, niveau, etniciteit enz.

Huidige werkzaamheden
Na het afronden van mijn studie ben ik me gaan verdiepen in het werkveld op het gebied. Vanwege mijn affiniteit in het werken met kinderen, mijn passie voor sport en bewegen en interesse op het gebied van motorische ontwikkeling bleken de werkzaamheden als buurtsportcoach uitstekend bij mij te passen. Sinds september '19 zet ik mij in voor twee buurtsportteams, dit zijn Nijkerk Sportief en Gezond en de Utrechtse Heuvelrug Sportief en Gezond. 

Naast de werkzaamheden die ik voor beide buurtsportteams verricht, wil ik mijzelf ook blijven ontwikkelen op andere gebieden. Om die reden ben ik gaan investeren in mijn eigen onderneming en wil ik mijn diensten in de markt nog verder inzetten. Ik ben er namelijk van overtuigd dat ik van toegevoegde waarde kan zijn door mijn expertise in te zetten voor verenigingen, ouders en individuele hulpvragen. Dit is ook allemaal weer met als doel om te werken aan een gezondere, vitalere samenleving waarin sport en bewegen voor iedereen toegankelijk is! 

Vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op!